Din målerifirma i Åkersberga & Österåker

Vårt måleriföretag arbetar kundnära och serviceinriktat, alltid med strikt fokus på din vision, dina behov och dina önskemål. Vi arbetar punktligt, ordningsamt, snabbt och noggrant och är hundraprocentigt lojala mot alla våra kunder – något våra många goda kundomdömen vittnar om. Vi garanterar ett trevligt och professionellt bemötande då det för oss är av yttersta vikt att du som kund känner dig helt trygg genom hela arbetsprocessen.

Allt inom måleri och renovering – från mindre uppdrag till helentreprenad

Vår målerifirma antar alla typer av uppdrag inom måleri och renovering. Vi dyker helhjärtat in i såväl mindre uppfräschningsprojekt som stora uppdrag och helentreprenad. Sedan många år tillbaka för vi framgångsrika samarbeten med andra byggföretag och hantverkare som t.ex. snickare, plåtslagare, golvläggare, elektriker, VVS-installatör och rörmokare, takläggare, kakelsättare och plattsättare såväl som gräv- och markarbetare. Detta ger oss möjlighet att erbjuda dig kvalitetssäkrad helentreprenad med hjälp av skickliga och certifierade yrkesmän.

Bland våra tjänster finner du bl.a.:

 1. Måleri & Renovering
 2. Tapetsering
 3. Måla Om, Lackera & Byta Köksluckor
 4. Måla Fasad
 5. Lägga golv
 6. Bygga altan
 7. Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter
 8. Trapphusrenovering & Målning
 9. Fasadrenovering & Byta Träpanel
 10. Renovera Träfönster
 11. Fönstermålning
 12. Flytspackling & Golvavjämning

Renoveringstjänster i hela nordöstra Stockholm

Viktigt att notera är att våra heltäckande renoveringstjänster inte bara erbjuds i Åkersberga, utan i hela nordöstra Stockholm, på orter som: Vallentuna, Sollentuna, Ormsta, Edsviken, Brottby, Hacksta, Bällsta, Hägernäs, Vallbostrand, Vaxholm, Djursholm, Gustavslund, Tingvalla, Stocksund, Ullna, Danderyd, Gröndal, Enebyberg, Kårsta, Gribbylund, Lindholmen, Täby och Väsby.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här