Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Åkersberga, Stockholm

Vi är ett skickligt byggföretag som är specialiserade på rengöring av markplattor och altantvätt. Vi ser till så att din uteplats får nytt liv och blir vacker lagom till sommarens efterlängtade utekvällar.

Många av kunder befinner sig i Åkersberga men vi gör även jobb i Vallentuna, Kragstalund, Ormsta, Väsby, Danderyd och Vaxholm. 

Noggranna rengöringstjänster

Vi har stor erfarenhet av att tvätta markplattor, uppfarter och uteplatser. Vi har även kompetens och nätverk för totalentreprenad av större byggprojekt. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Altanrengöring
  • Rengöring av sten- och markplattor
  • Tvätt av garageuppfart
  • Tvätt av innergård
  • Serviceavtal för kontinuerlig rengöring

Du kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss

Vi erbjuder tvättjänster till konkurrenskraftiga priser. Dessutom kan du som privatperson använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för att rengöra din uppfart eller uteplats. Det betyder att ditt slutpris för arbetskostnaden kan bli upp till 30 % lägre. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss för rådgivning & priser

Varmt välkommen att höra av dig till oss för att bolla idéer eller få en gratis offert på markstens- och altantvätt. Vi utför även serviceavtal för kontinuerlig rengöring av uteplatser. Kontakta oss om du vill ha en gratis offert på det!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här