Ska du renovera träfönster i Åkersberga & Österåker, norra Stockholm?

Fönster är för en byggnad lite som ögonen på en människa. De gör otroligt mycket för intrycket man får av ett hus och något charmigare än gamla träfönster finns nog inte. Fönster fyller dessutom flera viktiga funktioner såsom ljusinsläpp, utsikt och vädringsmöjlighet. Däremot kan gamla fönster, särskilt sådana i trä, bidra till onödigt höga energikostnader. Med fönsterrenovering kan man rädda gamla fönster och göra dem “som nya” igen. Vi hjälper dig att renovera dina träfönster i Åkersberga!

Välj en behörig och pålitlig specialist när du ska renovera träfönster

En professionell fönsterrenovering består av många viktiga steg och varje steg genomförs med stor precision. När vi får uppdraget att renovera dina träfönster så går vi i regel tillväga på följande vis:

  • Vi lagar skador åsamkade av rost.
  • Vi byter ut skadat och ruttet trä mot nytt.
  • Vi tar bort gammal färg.
  • Vi lägger nytt kitt och spackel samt ny grundfärg.
  • Vi stryker på ny färg.

När du ska ge dig på att renovera träfönster så är det väldigt viktigt att du väljer en specialist. Vi är både kunniga och erfarna.

Mer än bara Åkersberga

Vår målerifirma utgår från Åkersberga men vi välkomnar kunder i form av privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och annat från hela nordöstra Stockholm, inklusive orter som exempelvis Stocksund, Hägernäs och Edsviken m.fl.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här