Din fasadmålare i Åkersberga & Österåker, norra Stockholm

Är det fasaden som står näst på tur på renoveringslistan? Inte sällan börjar man med att prioritera invändig renovering men du kan räkna med gott om tillfredsställelse när fasaden fått det den förtjänar. En byggnad med vacker utsida gör enormt mycket för helhetsintrycket! Vår målarfirma står redo att hjälpa dig att måla fasaden på ditt hus eller din byggnad.

När du prioriterar kvalitet

Det är stor skillnad på målare och målare och när man väl ger sig i färd med ett större projekt som fasadmålning så tjänar man alltid på att välja ett professionellt och välrenommerat måleriföretag för uppdraget. Allt från grundarbete till val av färg och annat materiel gör skillnad för slutresultatet – för att inte tala om målarnas kunskap och expertis på området. När du väljer oss som din fasadmålare i Åkersberga så väljer du högsta kvalitet ur alla perspektiv. Ditt val kan du sedan vila tryggt i.

Våra tjänster inom fasadmålning

När det gäller fasadmålning så finns det en rad olika tjänster som ingår. Du väljer de tjänster du önskar, varken mer eller mindre.

  • Renovering av fasaden
  • Rengöring och borttagning av gammal färg
  • Renovering och uppdatering av grundfärg
  • Målning av fasad i önskad färg
  • Totalrenovering av villor, lägenhetskomplex och andra byggnader

Vi målar fasader i Stockholms förorter

Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga, strax norr om Stockholm, men våra tjänster erbjuds till alla kringliggande orter i de nordöstra delarna av huvudstaden. Bor du t.ex. i Vallentuna, Vaxholm, Gröndal eller Ullna så är du hjärtligt välkommen att anlita oss för fasadmålning eller andra tjänster inom måleri och husrenovering.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här