När du ska lägga nytt golv i Åkersberga & Österåker, norra Stockholm

Golvet går en ofta obemärkt förbi men samtidigt gör det otroligt mycket för känslan i ett rum. Ett vackert trägolv, till exempel, ger enormt mycket värme och charm till ett rum. Ska du lägga nytt golv hemma eller på arbetsplatsen? Välkommen till oss så ser vi till att jobbet blir gjort efter såväl marknadens krav som dina önskemål. Antingen kan du själv köpa golvet och sedan låta oss göra jobbet, eller så ser vi över golvläggningen tillsammans, från start till mål.

När kvalitet är högsta prioritet

Vi som är hantverkare och varje dag arbetar vi med olika tekniker, verktyg och material. Vi vet hur viktigt det är att välja hög kvalitet i alla led. För gemene man spelar givetvis priset också en stor roll, men lita på oss när vi säger att du i längden tjänar på att anlita en professionell golvläggare som med noggrannhet och kompetens ser till att det golv som läggs i ditt hem inte bara ser bra ut när det just lagts på plats – utan även under många år framöver. Välj oss när du prioriterar kvalitetsgolv.

Våra tjänster inom golvläggning

Det finns många olika typer av golv och till de vanligaste hör:

  • Trägolv
  • Faner
  • Parkett
  • Vinyl
  • Laminat
  • Linoleum

Varje typ kommer med en rad möjligheter. Som behörig golvläggare vet vi vad varje golv behöver och kräver, samt lämpar sig för.

Vi lägger golv i Åkersberga med omnejd

Våra tjänster inom golvläggning riktar sig till dig som bor i Åkersberga med omnejd. Med omnejd räknar vi mer eller mindre hela nordöstra Stockholm med orter som t.ex. Täby, Ormsta, Hacksta och Gribbylund medräknade, men även många fler. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här