Din altanbyggare i Åkersberga & Österåker, norra Stockholm

En lättillgänglig, praktisk och skön altan är drömmen för varje husägare men det är långt ifrån alla hus som har en sådan altan. När du har bestämt dig för att bygga altan till ditt hus i Åkersberga med omnejd så finns vi här redo att stå till tjänst med allt det praktiska.

När du värdesätter kvalitetsarbete

Att välja kvalitet gällande arbetsmetoder och material är viktigt för all form av bygge och renovering och altanbygge är inget undantag. När du väljer att använda våra tjänster när du ska bygga en altan så väljer du kvalitetssäkrat bygge av punktliga, noggranna, effektiva och pålitliga byggare. Dessutom kan du som privatperson ta del av det förmånliga ROT-avdraget vilket gör att du sparar upp till 30% i avdrag för alla arbetsrelaterade kostnader.

Våra tjänster inom altanbygge

En altan kan se ut på många olika vis och fylla en rad olika funktioner. Vi har erfarenhet av alla former av altanbyggen och anpassar alltid våra tjänster för att passa just din vision. Välkommen till oss när du vill bygga en altan i form av exempelvis:

  • Terrass
  • Veranda
  • Trädäck
  • Uterum
  • Trall

Vi bygger din altan oavsett var den är

Skulle det vara så att ditt hus inte ligger i Åkersberga utan på någon närliggande ort i norra Stockholm så tveka inte att kontakta oss. Vi antar uppdrag inom måleri, nybyggnation och renovering i hela nordöstra Stockholm på orter som t.ex. Kragstalund, Bällsta, Lindholmen och Silverdal.

Välkommen att kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här